til top

Boliger til salgs Arendal

Byggmester Asle Thorsen har mange boliger til salgs forskjellige steder i Arendal. Vi er en av byens største utbyggere og har til enhver tid mange boliger i markedet. Hos oss får du alltid en bolig med gode løsninger og håndverksmessig god utførelse. Her på vår hjemmeside vil du finne våre nye prosjekter før de kommer i markedet.


Kataloghus
Vi er en del av Mesterhus og kan gjennom dette samarbeidet tilby et bredt spekter av ferdighus til konkurransedyktige betingelser. Alle boligene kan tilpasses dine behov og ønsker. Fordelen med et kataloghus er at man slipper en del prosjekteringskostnader da tegninger og kalkyler allerede er laget. Mesterhus sine boliger strekker seg fra det tradisjonelle til morderne funkis hus i alle størrelser og prisklasser. Du finner alle våre ferdighus til salgs i Arendal under boliger til salgs Arendal her på vår hjemmeside

Dersom du ønsker en helt skreddersydd bolig, har vi samarbeid med Arendals dyktigste arkitekter. Vi har flere arkitekttegnede boliger under bygging og prosjektering.

Tar vare på tradisjonene
Vår bedrift er opptatt av å bringe det tradisjonelle inn i det nye. Derfor er vi glade i restaureringsjobber som vi også har gjort mye av de siste årene. Eksempler på dette er Sparekassa sine lokaler i Arendal sentrum og Torvet 3 i Arendal. Strandlinjen på Hisøy er et annet eksempel hvor vi har bygd syv eneboliger med byggeskikk fra forskjellige tidsperioder. Gjennom dette tar vi vare på det flotte bybilde, samtidig som vi bygger moderne og funksjonelle bygg som tilfredsstiller alle dagens krav.

Beliggenhet i fokus
Når vi bygger i egen regi er tomtevalget svært viktig, en god beliggenhet gjør at vi kan legge sjela i prosjektet. Tomtene vi bygger ut er som regel solfylte med sentral beliggenhet med nærhet til offentlig infrastruktur. I Arendal har vi bygd mange boliger på Nidelvåsen som har vært en stor suksesshistorie. Dette skyldes den gode beliggenheten med nærhet til både byen og Stoa i tillegg til flotte turområder og nærhet til sjøen.

Bokvalitet gir livskvalitet
God beliggenhet er ikke nok i seg selv, vi har stort fokus på den håndverksmessige kvaliteten på alt vi bygger. Vi bruker derfor kun underleverandører som vi kjenner godt og som kan vise til god kvalitet gjennom flere år. Selv om dette ikke alltid blir billigst der og da, opplever vi store besparelser på svært lave reklamasjonstall på våre boliger. Dette bidrar også til fornøyde kunder som er det vi lever av. Vårt slagord er «Bygg i Særklasse», og det ønsker vi å leve opp til gjennom å levere kvalitet i alle ledd.