til top
  • Nidelvåsen - Husbank - 4-6 sov

Nidelvåsen - Prosjekterte eneboliger

Mulighet for Husbankfinansiering

Nidelvåsen byggetrinn 5 - Prosjekterte eneboliger med mulighet for Husbankfinansiering

Nå kommer det et helt nytt delfelt på Nidelvåsen bestående av prosjekterte eneboliger med mulighet for Husbankfinansiering.

Utbyggingen på Nidelvåsen har vært en ubetinget suksess! I løpet av drøyt 10 år har en helt ny bydel reist seg. Over 330 nye boliger er allerede ferdigstilt, så nå yrer det av liv. Her på Nidelvåsen har det vært solgt og omsatt boliger jevnt og trutt, upåvirket av opp- og nedgangstider de siste 10 årene. Det er trygt å vite at du investerer i noe markedet så tydelig har sagt at er vel verd prisen.

Boligene vil ligge sentralt i et veletablert og barnevennlig boligområde med gåavstand til de fleste fasiliteter man trenger. Ved det gamle kommunehuset på Bjorbekk finner man både matbutikk, Baker Jørgensen og frisør. I umiddelbar nærhet finner man flere lekeplasser og det kort vei til barnehager og barne-ungdomskole på Asdal med 1-10. klasse. For de som liker å trene/gå turer har man lysløype på Asdal, samt kunstgressbane ved Asdal skole og Lunderød stadion. Inngangen til Åsbieskogen finner man rett i nærheten med turløyper i fine naturomgivelser. Til Stoa handelsområde er det kun 4 km og til Arendal sentrum er det kun 3,5 km. Nærmeste bussstopp finner man i bunnen av bakken ved innkjørselen til Nidelvåsen og det er kun 3-4 minutters gange fra boligene.

Kort oppsummer om boligene:
- God og barnevennlig beliggenhet på den nye delen av Nidelvåsen
- Nærhet til flotte turområder og omgivelser
- Praktiske og innholdsrike planløsninger
- Mulighet for Husbankfinansiering

 

VELG MELLOM BOLIGTYPE E 5 og E 7

Boligene vil ha en praktisk planløsning, hvor mulighetene for endringer/tilvalg er mange. Det kan velges mellom 2 ulike boligstørrelser avhengig av ditt behov for plass.

Boligtype E5 (5-roms): Når man kommer inn i boligen, vil det være en hall som er sentrum mellom stue, bad, soverom, innvendig bod og trapp som fører opp til loftetasjen. Stuen i 1. etasje vil ha tilknytning til kjøkkenet og soverom 2. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til hagen/uteområdet. Følger man trappen videre opp til loftetasjen, kommer man til en trappegang som er sentrum mellom 2 soverom og bad.

Boligtype E7 (7-roms): Planløsningen i 1.etasje ved boligtype E 7 vil være den samme som ved E 5, men forskjellen ligger i loftetasjen. Her kommer man til en romslig gang som er sentrum mellom 4 soverom og bad. Dersom det ikke er behov for 6 soverom, er det mulighet for å gjøre om et eller flere soverom til en romslig loftstue

Kontakt oss i dag!