til top

Byggmester Arendal

Når du skal realisere boligdrømmen er det viktig å starte med et grundig forarbeid. Valg av byggmester er antageligvis det 

viktigste du gjør for å sikre en trygg og god opplevelse og at leveransen blir som avtalt Kjøp av bolig er den største investeringen de fleste gjør og derfor er det veldig viktig for oss at kunden føler seg ivaretatt i hele byggeprosessen.

Byggmester i Arendal siden 1984

Vi er en bedrift som er stolt av faget vårt – Vi tror det er en av grunnen til at vi helt siden oppstart har hatt god vekst i omsetning. For deg som kunde betyr dette at boligen blir slik vi har avtalt og med den skreddersøm du måtte ønske. Siden oppstart har vi tilegnet oss mye erfaring som vi bruker til å gjøre hvert prosjekt bedre, for våre bygg skal være i særklasse.

Ferdighus eller arkitekttegnet?

I dag finnes det utallige valgmuligheter av ferdighus fra ulike leverandører. Som medlem av Mestergruppen kan vi levere en rekke flotte ferdighus. Fordelen med dette er at du får mer bolig for pengene ved å kutte arkitektutgifter. Selv om du skule velge et av våre ferdighus – gjør vi mer enn gjerne endringer slik at boligen blir slik du ser for deg. Skulle du ønske å bruke arkitekt så er du velkommen til å få en totalentreprise på byggingen fra en av Arendals mest kvalitetsbevisste byggmestere.

Uforpliktende prosjektmøte

Sammen kan vi gå gjennom ditt budsjett og se på hvilke muligheter du har i forhold til konkrete husmodeller. Vi som byggmester kjenner markedet i Arendal godt og kan gi deg god rådgivning på valg av bolig for ditt område og som passer din tomt. Økonomi er alltid en viktig del av prosjektet og det er viktig at alle kostnader er tatt med i ditt budsjett. Med en totalentreprise fra oss vet du hva boligen vil koste. Ønsker du å gjøre enkelte arbeider selv legger vi også til rette for dette.

Har vi din boligdrøm?

Byggmester Asle Thorsen har en rekke pågående of ferdigstilte prosjekter i Arendal og nærliggende kommuner. Enten det er snakk om eneboliger eller leiligheter. Kanskje har vi din boligdrøm «på lager» for rask overtakelse?  Uansett hva som er ditt boligbehov så vil vi gjerne høre fra deg når du trenger byggmester Arendal