til top

Byggmester Grimstad – kvalitet gjennom flere tiår.

Valg av byggmester er uten tvil det viktigste valget du gjør ved realisering av ditt byggeprosjekt. Vi har helt siden oppstart i 1984 levert bygg i særklasse, til rett tid og pris. Leter du etter byggmester Grimstad ønsker vi gjerne å gi deg en pris og rådgivning på ditt prosjekt.

Bred erfaring

Byggmester Asle Thorsen leverer alt fra hytter og hus til rehabilitering og prosjekter for profesjonelle utbyggere. Fellesnevneren for alle deler av vår virksomhet er fokuset på kvalitet. Vi har derfor fått stadig større tillitt fra private utbyggere og offentlige aktører, og vår omsetning har økt jevnt og trutt.

Kundens perspektiv

Vi ønsker å ha kundens perspektiv i alt vi gjør, for privatpersoner håndterer vi ofte deres største investering i livet. Da er det mye følelser involvert i prosessen og det er viktig at vi følger opp alt fra fagmessig utførelse til overholdelse av leveringsfrister. Da kan kunden slå seg til ro å nyte prosessen, enten fra sidelinjen eller ved å aktivt delta med egeninnsats i prosjektet.

Gode referanser

Vi har hatt mange byggeprosjekter som utførende byggmester i Grimstad og kan vise til lokale referanser for trygghet og inspirasjon. Som medlem av Mesterhus kan vi også tilby en rekke ferdighus til gunstige priser eller skreddersøm etter ditt ønske.

Konkurransedyktige priser

Prismessig vil du oppleve at vi er konkurransedyktige. Vi konkurrerer ikke mot de billigste og mange ganger useriøse aktørene i markedet, men vi bygger så rimelig som mulig og leverer samtidig helt i toppen på kvalitet. Vi har over 100 millioner i årlig omsetning som gjør at vi har gode innkjøpspriser. Dette kommer deg som kunde til gode i form av lavere priser.

Befaring på prosjekt

Vi foretrekker å ta en befaring tidlig i prosessen for å få kartlagt kundens behov og hvilke løsninger vi vil anbefale. Dette møte tas gjerne på din tomt i Grimstad så vi får best mulig innsikt i ditt prosjekt. Etter befaringen vil vi kunne gi en totalentreprise på ditt prosjekt. Vi står da for alt fra søknader til prosjektering og er den eneste du trenger å forholde deg til i byggeperioden. Har du ikke bestemt deg for tomt kan vi gi pris på komplett utførelse etter dine byggetegninger eller på ett av våre kataloghus.

Ta kontakt dersom du trenger byggmester Grimstad