til top

Byggmester Tvedestrand

Byggmester Tvedestrand – Spesialist på rehabilitering og nybygg.

Trenger du hjelp fra en erfaren byggmesterbedrift til å realisere ditt prosjekt i Tvedestrand? Byggmester Asle Thorsen AS har mer enn 35 års erfaring med nybygg og rehabilitering av alt fra hus og hytte til store prosjekter for private utbyggere og offentlig sektor.

Valg av byggmester er et viktig valg når du skal bygge. Vi tar på oss totalansvaret for ditt prosjekt og organiserer underleverandører slik at du får ett firma og en pris å forholde deg til. Hos oss skal det være forutsigbart, med en håndverksmessig kvalitet som ligger helt i toppskiktet i markedet. Er du på jakt etter byggmester for å realisere et prosjekt i Tvedestrandsområdet vil vi gjerne høre fra deg.  

Bred erfaring

Gjennom vår historie har vi vært innom et bredt spekter av prosjekter og problemstillinger som har gitt oss den erfaringen vi i dag sitter på. Vårt kundespekter er bredt, fra strandhytter i øvre prisklasse til økonomiske leiligheter for nyetablerere. Vi ser på dette mangfoldet som en styrke som gir oss en bred erfaring som kan brukes på tvers av alle prosjekter

Kundens briller

Det aller viktigste for oss er at kunden får en god opplevelse. Denne reisen starter ved at vi tar på oss kunden sine briller. Et byggeprosjekt medfører mange usikre momenter som kan være skremmende for deg som kunde. Vi ønsker å ta bort de usikre momentene ved å levere et bygg av øverste kvalitet, til riktig tid og avtalt pris.

Tidligere prosjekter i Tvedestrand

Vi har utført større og mindre byggearbeider som utførende byggmester i Tvedestrand tidligere og kan vise til lokale referanser for trygghet og inspirasjon. Ønsker du et rimeligere ferdighus kan vi gjennom medlemskap i Mestergruppen tilby en stor katalog til konkurransedyktige priser. Lokale tilpasninger kan gjøres etter kundens behov. Ønsker du et arkitekttegnet hus eller hytte så har vi lang erfaring med å finne lokale løsninger.

Mye verdi for pengene

Vårt slagord er «Bygg i Særklasse» og vi kutter aldri svingene for å spare kostnader dersom det går ut over den fagmessige utførelsen. Prismessig er vi konkurransedyktige. Volumet vårt er blant de største i Agder og vi har derfor lave innkjøpspriser på de innsatsfaktorene som skal inn i bygget ditt. Dette bidrar til at vi kan levere på topp kvalitetsmessig og samtidig konkurrere på pris.  

Uforpliktende pris og gjennomgang

Dersom du trenger en Byggmester i Tvedestrand vil vi gjerne komme i kontakt med deg slik at vi kan gi deg en gjennomgang på tomten din, eller se på dine tegninger. Vi kan da gi deg en totalpris på prosjektet og komme med våre innspill som kanskje kan gjøre ditt prosjekt enda bedre.

Ta kontakt dersom du trenger byggmester Tvedestrand