til top

Hus til salgs Arendal

Byggmester Asle Thorsen har flere hus til salgs i Arendal. Som en av de større utbyggerne i Arendal har vi et rikholdig utvalg av prosjekter under bygging. Vi har også noen ferdigstilte hus hvor man kan flytte rett inn. Hos oss får du et hus med kvalitet i særklasse. Her på vår hjemmeside har du oversikt over alle våre hus.

Kataloghus eller arkitekttegnet?

Som en del av Mesterhus kan vi tilby hele deres utvalg av ferdighus til konkurransedyktige priser. Skreddersøm kan gjøres på alle boligene etter kundens ønsker og behov. Fordelen med et ferdighus er at det er raskt å komme i gang og at man sparer mye på prosjektering, da kalkyler og tegninger allerede er på plass. Mesterhus sine boliger strekker seg fra det enkle og minimalistiske til moderne funkis hus. Vi forsøker å ha et godt utvalg av hus til salgs, slik at vi kan tilby noe for enhver lommebok og smak.

Dersom du ikke finner et ferdighus eller et prosjekt på vår hjemmeside har vi samarbeid med dyktige arkitekter. Sammen kan vi tegne ditt drømmehus, eller tilpasse et ferdig Mesterhus. Vårt mål er å være førstevalget for alle som leter etter hus til salgs i Arendal.

Tradisjonelt og moderne hånd i hånd

Byggmester Asle Thorsen ønsker å forskjønne og bevare de områder vi jobber i. En av våre spesialiteter er restaurering og tilbakestilling av historiske bygninger. Eksempler på dette er Sparekassa sine lokaler i Arendal sentrum og Torvet 3 i Arendal.

Et annet eksempel er Strandlinjen på Hisøy hvor vi har bygd syv hus med historisk forankring med forskjellige byggestiler fra ulike tidsperioder. Gjennom slike prosjekter ønsker vi å ta vare på Arendals fine sjarm, samtidig som vi ikke går på kompromiss med dagens strenge byggekrav og krav til funksjonalitet.  

Beliggenhet er viktig for oss

Dersom beliggenheten og tomtas kvaliteter er dårlig, er det vanskelig for oss å «legge sjela» i prosjekter der hvor vi bygger i egen regi. Derfor bygger vi som regel alltid på solfylte tomter med god offentlig infrastruktur og i nærheten av offentlig tjenestetilbud. Nidelvåsen er en slik solskinnshistorie som oppfyller alle disse kriteriene, og da ordner salget seg selv.

Bokvalitet er viktig for livskvalitet

Riktig beliggenhet er i seg selv ikke tilstrekkelig dersom det byggtekniske ikke er på plass. Den håndverksmessige kvaliteten er alltid det viktigste for oss. Dette gjelder også våre underleverandører som har levert god kvalitet gjennom mange år. For oss er ikke prisen «her og nå» det viktigste, men kostnaden over tid. Vår erfaring er at lave reklamasjonsrater og fornøyde kunder veier opp en litt høyere byggekostnad. Det gir rett og slett det beste regnestykket over tid.

Dette gir fornøyde kunder, og det er det vi lever av. Vi ønsker at våre kunder skal ha en god bokvalitet siden det er viktig for hele livskvaliteten. Følg med fremover, det kommer stadig nye hus til salgs i Arendal på våre hjemmesider.