til top

Velger du skreddersøm, bistår Mesterhus deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus. Alle husene våre kan endres og tilpasses etter dine ønsker.

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Våre dyktige fagfolk hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.

Finner du ikke drømmeboligen på nettsidene våre? Våre arkitekter kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt.

Under har vi samlet noen referansesaker som vi håper vil gi deg inspirasjon i ditt eget byggeprosjekt.

Mer informasjon
Kontakt forhandler
Hesnes, Borøya - Tvedestrand

Hytte oppført i 2017/2018. Byggmester Asle Thorsen AS rev gammel hytte og oppførte ny hytte tegnet av Arkitekt Lund Hagem Arkitekter AS

Vestre Porthavn , Risør kommune

Hytte oppført i 2018. Byggmester Asle Thorsen AS oppførte hytte med fantastisk utsikt både inn til Risør by og ut på det åpne hav!

Skuteminne

Klikk på bilde for å se flere bilder fra prosjektet.

Skole Asdal
Skole Asdal

I 2006 fikk Byggmester Asle Thorsen sin hittil største kontrakt noensinne, Asdal Skole for Arendal Kommune.

Fritidsbolig Revesand

Klikk på bilde for å se flere bilder fra prosjektet.

Enebolig og garasje Munkestø

Enebolig og garasje oppført med Malmfuru og Ruukki bunntekkings tak. Nesten vedlikeholdsfritt.