til top

Leiligheter til salgs Arendal

Er du på jakt etter leiligheter til salgs i Arendal? Da vil vi gjerne vise deg våre prosjekter. Byggmester Asle Thorsen har nemlig leiligheter til salgs rundt omkring i Arendal på noen av de mest populære områdene. Enten du er ung eller gammel, har romslig økonomi eller er nyetablerer, vi har et rikholdig utvalg som passer alle og enhver.

En del av våre boliger har også Husbankfinansiering som gir deg en rentekostnad ingen andre banker kan matche. Hos oss kan du være trygg på at du får en leilighet i toppskiktet kvalitetsmessig. Gjennom over 35 år har vi levert leiligheter rundt om i Arendalsdistriktet til fornøyde kunder.

Kirkeveien 137
Kirkeveien 137 er et leilighetskompleks som er under oppføring i et trivelig og veletablert boligfelt på Hisøy i Arendal kommune. Her er du sikret rikelig med sol til sent på kveld. Leilighetene ligger sjønært til med fine badestrender, turløyper og fine topper med nydelig utsikt like rundt hushjørnet. På Hisøy finner man daglige servicetilbud som butikker, frisør, barnehager og skole. Leilighetene er svært godt egnet for eldre så vel som yngre mennesker med enkel adkomst og umiddelbar nærhet til kollektivtrafikk med ruter til alle nærliggende byer.

Leilighetene er fordelt på to tidsriktige bygg med til sammen 28 innbydende og praktiske leiligheter som er adskilt med trappe- og heishus. Størrelsesmessig varierer leilighetene fra 81-102 kvm. Alle leilighetene leveres med solrik terrasse av god størrelse. Alle leilighetene får i tillegg egen carport og en ekstra biloppstillingsplass utvendig.

Nidelvåsen
Nidelvåsen har vært en stor suksess fra begynnelsen til der vi er i dag med et nesten ferdig utbygd felt. Fortsatt har vi noen fine leiligheter igjen i prosjektet. Nidelvåsen ligger sentralt til med kort avstand til både Arendal sentrum og Stoa industri og handelsområde. Sjøen og fantastiske turområder er kun en kort spasertur fra leilighetene. Et steinkast fra leilighetene finner du butikker, frisør og bakeri. Feltet har også egen barnehage og skoleveien er heller ikke lang.

På Nidelvåsen har det blitt et veldig godt miljø for folk i alle aldre. Det er bygd en rekke forskjellige boliger her, i ulike prisklasser, myntet på ulike aldersgrupper og budsjetter. Dette gir et veldig godt bomiljø med stort mangfold. I sum har alt dette gjort feltet svært populært og vi går nå inn i avsluttende fase hvor nesten alle leilighetene er solgt.

Vi er alltid på jakt etter nye tomter for utbygging av leiligheter og lanserer stadig nye prosjekter her på vår nettside. Så er du på jakt etter leiligheter til salgs i Arendal, bør du ta en tur innom med jevne mellomrom for å se våre nyheter i markedet.