til top

Oppdragsnummer

31-18-9000

Adresse med betegnelse

Nidelvåsen, Gnr. 436 Bnr. 781 og Gnr. 436 Bnr. 790 og Gnr. 436 Bnr. 791 i Arendal kommune

Beliggenhet

Nidelvåsen ligger høyt, solrikt og luftig i landlige omgivelser 3,5 km fra Arendal sentrum. Kort vei til Asdal Skole og Stoa; Sørlandets største handleområde. Sjøen og Idylliske Vrengen ligger kun en kort spasertur unna.


På "baksiden" av Nidelvåsen strekker marka seg innover, og åpner for friluftsliv året rundt

Adkomst

Følg Rv 420 fra Arendal sentrum mot Hisøy. Ved Strømmen tar en Rv 407 mot Stoa. Avkjøring Bausplass

Boligtype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Beskrivelse av prosjektet

En helt ny bydel har reist seg! Utbyggingen på Nidelvåsen har vært en ubetinget suksess! Mer enn 300 nye boliger er allerede ferdigstilt, så nå yrer det av liv. Selv ikke finanskrisa som lammet det meste av eiendomsomsetningen landet rundt kunne dempe interessen for boligene i dette unike området. Det er trygt å vite at du investerer i noe markedet så tydelig har sagt at er vel verd prisen.

Dette er Nidelvåsen: Området ligger høyt, solrikt og luftig i landlige omgivelser 3,5 km fra Arendal sentrum, med kort vei til Asdal skole,og Stoa;Sørlandets største handleområde.Sjøen og idylliske Vrengen ligger kun en kort spasertur unna.På "baksiden" av Nidelvåsen strekker marka seg innover,og åpner for friluftsliv året rundt.

Moderne boliger for moderne mennesker: Hele området kjennetegnes av et spennende mangfold,som bindes
sammen av visjonen om å gjøre Nidelvåsen til områdets mest spennende bomiljø. Derfor er samtlige boliger arkitekttegnet, basert på det samme formspråket og byr på en rekke smarte løsninger og spennende detaljer.