til top
  • Kirkeveien 137 Hisøya

Bo og Leve rolig, sentralt og enkelt

28 nye selveierleiligheter med carport

Leiligheter på Hisøy

2. byggetrinn i prosjekt Kirkeveien 137 er nå klart for salg. Bygget blir bygget i forlengelsen av bygg 1, med felles trapp og heishus. Nå er det nye muligheter for å anskaffe seg en lettstelt splitter ny leilighet med solrik flott beliggenhet på Hisøy. Prosjektet består av 2 leilighetstyper, 3-romsleiligheter i 1. og 2. etg., og 4-roms store leiligeheter i toppetasjen. Ta kontakt med megler i dag for å melde interesse for dette flotte prosjektet!

Beliggende på Hisøya ca. 4,5 km fra Arendal sentrum. Området er svært solrikt med sen kveldssol, og med flotte badestrender, turområder og utsiktspunkter i gangavstand. Butikker, frisør, barnehager og skoler er også i umiddelbar nærhet. Det er kun 4,5 km til Arendal sentrum, og ca 2 km til idylliske Kolbjørnsvik med båtforbindelse til byen. Gode bussforbindelser til Arendal, Grimstad og Kristiansand.

Med Kirkelia 23 som din nye adresse, er drømmen om en moderne, lettstelt leilighet gått i oppfyllelse. De 14 universelt utformede leilighetene er fra 81,3 til 102,3 kvm bruksareal. De har to eller tre soverom, og er tilrettelagt slik at du kan nyte livet i stilrene, funksjonelle og moderne omgivelser. Leilighetene leveres innflyttingsklare med god standard. På gulv er det 3-stavs eik parkett i alle oppholdsrom, og flislagte gulv med varmekabler i entrè.

Vegger leveres ferdig sparklet og hvitmalt. Baderom leveres som baderomskabiner ferdig flislagt på gulv og vegger, med vegghengt wc, dusjvegger og baderomsinnredning. Varmekabler i gulv på baderom. På kjøkkenet er det innredning fra Sentrumsbygg i hvitmalt utførelse, med integrerte hvitevarer. Se forøvrig utførende beskrivelser i prospektets leveringsbeskrivelse. I tillegg til den moderne flotte leiligheten har du fri tilgang på områdets vakre natur, og korte avstander til sjøen, nærbutikker og offentlig transport. Hver leilighet får også egen carport og egen sportsbod i underetasjen.

Kontakt Megler

Tor Jan Endresen
Eiendomsmegler MNEF