til top
  • Strandlinjen

Strandlinjen

Strandlinjen tilbyr unike og eksklusive boliger ved Arendals byfjord – uten boplikt!

Folk kaller dette området den siste delen av byfjordens indrefilét, sentralt beliggende langs Vikaveien ved Guldsmedenga på Hisøy. Her, på solsiden, oppfører Byggmester Asle Thorsen 7 arkitekttegnede eneboliger i klassisk sørlandsstil.

Salget startet i juni 2017, og i løpet av sommeren og høsten har flere meldt sin interesse og i skrivende stund er tre hus solgt. «Det er moro med stor respons. Noe skyldes nok jungeltelegrafen, men det ble i tillegg lagt ut en liten teaser på Facebook hos Privatmegleren i Arendal», forteller Asle Thorsen. Han holder engasjert frem illustrasjonene som viser hvordan prosjektet vil bli seende ut. Eneboligene ligger helt i vannkanten og Arendal sentrum ligger kun fem minutter unna med båt.

«Dette er jo omtrent den siste jomfruelige eiendommen ved sjøen du kan bygge på Hisøya», forteller en ivrig Thorsen. «Du er jo omtrent kliss i vannet med den flotte utsikten fra stuevinduet».

De første boligene påbegynnes våren 2018. Det er ikke boplikt på eiendommen, dermed er det fullt mulig å bruke boligene som feriested. «Byens flotteste sandstrand, Stølsviga, ligger jo på Hisøy, bare et par kilometer unna. Dessuten vil jo alle husene her få en svær brygge – så der kommer nok folk til å sitte i sola til halv elleve på kvelden. Da er de vel forsynt», smiler en fornøyd Asle Thorsen.

Inspirert av Sørlandshus
Inspirert av Sørlandshus

Alle har forskjellig uttrykk, og er inspirert av sørlandshus fra ulike tidsaldre og byggestiler. Alle bygningene har hovedfasade mot sjøen, og de aller fleste er gjennomlyst fra inngangssiden til sjøsiden. Hvert hus får sin egen brygge, hage og garasje. Med høy byggteknisk kvalitet og fokus på detaljer og materialvalg, vil hvert hus styrke sine individuelle personligheter. En personlighet du som kjøper kan være med å påvirke. Her legges alt til rette for en bo-opplevelse og livskvalitet i særklasse.