til top

Tomter til salgs Arendal

Tomter til salgs Arendal

Byggmester Asle Thorsen har til enhver tid attraktive tomter til salgs i Arendal kommune. Alle våre tomter i Arendal ligger i nærhet til offentlig infrastruktur som barnehage og skole, i tillegg til servicetilbud og butikker. Vi ønsker å utvikle gode bomiljø der vi bygger ut, og vi har stort fokus på dette når vi regulerer nye tomteområder. Her spiller naturligvis solforhold og nærhet til det man trenger i hverdagen en viktig rolle.

 

Nidelvåsen

Fra vi satte spaden i jorda på de første tomtene på Nidelvåsen, har dette feltet vært en stor suksess. Ønsker du å bygge hus og bestemme mest mulig selv, så haster det dersom det er Nidelvåsen som frister mest. Feltet er snart ferdig utbygd, men vi har fortsatt noen få, men svært flotte tomter igjen. Vi tror den store populariteten rundt disse tomtene skyldes den sentrale beliggenheten med nærhet til både Arendal sentrum og Stoa handelsområde. De flotte turområdene og den fine kystlinjen like ved er også et viktig trekkplaster.

I tillegg til de gode forutsetningene som lå på området fra før har vi sammen med de andre utbyggere vært med og skapt et godt bomiljø på Nidelvåsen. Dette har vi gjort gjennom utforming av gode bygg, med høy kvalitet. Dette har tiltrukket seg et variert kundegrunnlag som også er viktig for å skape det fine miljøet vi i dag ser. Her har både unge og eldre kjøpt tomter

 

Vikaveien 48

Her kommer det et nytt og spennende prosjekt som vi snart skal lansere

 

Ta kontakt for en gjennomgang av våre tomter til salg Arendal, så ser vi om vi har din drømmetomt!